Projectes Col.laboratius

Al llarg d’aquest curs 2011-2012 la classe de quart b ens hem animat a participar en diferents PROJECTES COL-LABORATIUS a través de la xarxa. A les següents línies us detallem una mica en quins projectes estem i anem a col-laborar al llarg del curs .

Kuentalibros es un bonic projecte col-laboratiu en el qual podem gaudir de la lectura, treballar la competència de comunicació lingüística, escoltar a altres companys de tot el món i com no, recomanar nosaltres mateix els nostres llibres favorits, convertint-se d’aquesta manera en uns autèntics “kuentistes“.

Callejeros Literarios és una iniciativa que pretén recuperar el sentit perdut als carrers aportant vida als mateixos i d’aquesta forma conèixer els diversos autors que tenen el seu nom a carrers del nostre poble i d’aquesta manera poder llegir els seus textos a través d’un “Callejero Literario”. La finalitat d’aquest projecte és crear una llista de carrers literaris (amb el Google Maps que tots coneguem) de la nostra localitat creant així un passeig literari per Vila-seca.

Construyendo historias és un projecte col-laboratiu dissenyat des d’Almeria pel mestre Gregorio Toribio. Aquest projecte pretén construir mil i una històries de mode col-laboratiu amb alumnes d’educació primària. Per a aconseguir-ho comença presentant un text amb aproximadament 80 paraules i seguidament cada alumne va continuant amb diferents textos creant fins i tot diferents bifurcacions sobre la història.

.

El projecte Nuestros Pueblos neix d’una proposta feta pel mestre d’Educació Primària Gregorio Toribio. Després de l’èxit obtingut a la primera edició del projecte a l’any 2011, es decideix tornar a organitzar la seva segona edició, començant al mes de març de 2012. Aquest projecte es tracta d’una proposta didàctica col·laborativa a nivell internacional, amb la intenció que els alumnes d’Educació Infantil i Primària coneguin i donin a conèixer els seus pobles, així com coneguin altres localitats d’arreu al món..

.

Anuncis

Deixa un comentari !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s