La Ràdio de 4rtB

Una de les propostes que van sorgir al finalitzar el primer trimestre per part dels alumnes i relacionades amb el blog va ser la creació d’una ràdio a la classe de 4rtB i d’aquesta proposta va néixer “La Ràdio de 4rtB“.

La Ràdio de 4rtB pretén ser un lloc on els nens i nenes de la classe puguin gaudir realitzant gravació de tot tipus d’àudios: entrevistes, anuncis, noticies, exposició oral de treballs… I d’aquesta manera, poc a poc hem anat fent les primeres gravacions a la nostra classe.

A continuació, us anirem deixant les diferents gravacions que realitzem per la nostra ràdio: La Ràdio de 4rtB!

.

———————–

.

La primera gravació que vam realitzar va ser uns anuncis de ràdio amb la temàtica d’agències de viatges, el-laborat per grups dels que fins i tot vàrem fer una enquesta per veure a quina ciutat viatjariem…

.

———————–

.

Aquí tenim la primera entrevista de les reporteres Ainoa i Lidia amb la Carme Negrillo, directora de l’Escola Antoni Torroja i Miret.

.

———————–

.

Entrevista a  la Vanessa Galera, secretaria i mestra d’educació infantil, realitzada pels alumnes Aaron i Iratxe.

Iratxe, Vanessa i Aaron

.

———————–

.

Entrevista al nostre mestre de música el José Andrés. En aquesta ocasió els reporters son la Ouiam i la Marta.

Marta, José Andrés i Ouiam

.

———————–

.

Presentació d’alguns poemes que els alumnes han escrit pel motiu del Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Els participants son: Eric, Ainoa, Alberto, Isaac, Ali, Hristina, Aitana, Cristina i Manuela.

Gravació dels poemes a la classe.

.

———————–

.

Entrevista a la mestra d’educació primària la Yolanda, realitzada per les reporteres Marta i Ouiam.

Ouiam, Yolanda i Marta

.

———————–

.

Entrevista realitzada per les companyes Andrea i Aitana a la mestra i cap d’estudis de la nostra escola la Rosa Álvarez.

Aitana, Rosa i Andrea


.

———————–

.

Entrevista a la nostra mestra d’anglès la Elisabeth Ramos, o com millor la coneixem tots, la Eli. En aquesta ocasió el periodista de 4tB que l’entrevista és l’Alberto.

Eli i Alberto

.

.

———————–

.

Entrevista realitzada pels companys Aaron i Lidia a la nostra secretària del centre, la Olivia Torres.

Aaron, Olivia i Lidia

.

.

———————–

.


Entrevista realitzada al nostre mestre d’Educació Física, el Raúl Cañete, pels alumnes de la nostra classe, la Hristina i l’Ainoa.

Hristina, Raúl i Ainoa

.

.

———————–

.

Entrevista del divendres 9 de març al mestre de 4tA el Josuah Díaz. Aquesta entrevista de la ràdio de 4tB l’han realitzat els alumnes Isaac i Ali.

Isaac, Josuah i Ali

.

———————–

.

En aquesta ocasió els nostres companys Aitana i Eric han participat a la ràdio de 4tB. El motiu d’aquesta participació és pel guanyador del 3r Premi Sambori, l’Eric el qual ens ha llegit el seu conte “Els cinc dracs” . 

Premi Sambori

———————–

.

A l’entrevista del divendres 16 de març hem comptat amb la mestra tutora de 4tC l’Alícia Páez. Els reporters de la ràdio de 4tB són la Manuela i l’Eric.

La Manuela, l'Alícia i l'Eric.

.

———————–

.

A l’entrevista del divendres 23 de març us presentem a la mestra d’anglès la Irene Jardim i els reporters Lidia i l’Aaron

Aaron, Irene i Lidia

.

———————–

.

El divendres 30 de març, l’últim abans de vacances de Setmana Santa hem tingut amb nosaltres a la professora de religió la Mar Bernadó. Els reporters d’aquesta setmana són l’Ainoa i l’Alberto.

Ainoa, Mar i Alberto

.

———————–

 .
A la primera entrevista del divendres del mes d’abril us presentem a la mestra Carme Poblet amb els entrevistadors Lidia i Eric.

Lidia, Carme i Eric

.
———————–

.

A continuació us deixem el recital de poesies de l’escriptor Rafael Alberti que vam gravar el dimecres 10 d’abril. Al ser la primera vegada que gravem poesies es nota el nerviosisme dels alumnes, però encara així, ens ha agradat molt!

Els participants al recital de Rafael Alberti.

 .
———————–
.

El divendres 2o d’abril vam entrevistar al Manel, el nostre conserge de l’escola. Els entrevistadors són la Iratxe i el Luís.

Iratxe i Luís (Manel no és molt fotogènic)

.

———————–
.

També el divendres 20 d’abril vam publicar al bloc l’entrevista a la Prado Sánchez, mestra tutora d’Educació Primària, amb els entrevistadors Alberto i Luís.

Alberto, Prado i Luís

.

———————–
.
A l’ultim divendres del mes d’abril vam tindre entre nosaltres a l’entrevista del divendres a la mestra d’Educació Infantil la Mar López, mestra de P5. Els entrevistadors en aquesta ocasió i per primera vegada són 3: la Ouiam, la Hristina Ivanova i la Marta.
A més a més, a l’entrevista també tenim uns convidats molt especials, vols saber qui son…? Doncs escolta l’entrevista!

Hristina, Marta, Mar i Ouiam

.

———————–
.
Anuncis