JClic

A continuació us deixo un petit tutorial de com instalar el programa JClic.

El JClic és un aplicació de software lliure que es pot instal-lar gratuïtament a qualsevol ordinador. Amb aquest programa podem practicar moltíssims continguts mitjançant activitats relacionades amb el que fem a classe.

Per instal-lar-lo anirem a JClic.

Una vegada entrem a la web de JClic hem de seleccionar l’opció de “descarga e instalación”.

A la pantalla següent, hem de fer clic al damunt de JClic i de seguida ens preguntarà si volem descarregar l’arxiu per instal-lar.

Ara mateix ja ho teniu al vostre ordinador, així que simplement és instal-lar-lo i començar a utilitzar-lo. Per instalar l’aplicació ens preguntarà….

Ara sols ens fa falta descarregar qualsevol aplicació (és a dir, les activitats) al nostre ordinador. Ho farem de la següent manera:

Per exemple, aquí teniu una aplicació JClic de les unitats de mesura que hem utilitzat al llarg del tema 2 de matemàtiques. Per a poder utilitzar aquesta activitat heu de fer primer clic a la imatge per accedir a la web on es troben les activitats:

Després heu de fer clic a “instal-la’l a l’ordinador” a la següent pantalla:

Seguidament us demanarà que confirmeu si voleu instal-lar l’activitat a la vostra biblioteca del programa (per poder accedir sempre que vulguis) JClic del vostre ordinador.

Que tal, us aclariu? Espero que sí !!!!

Anuncis