Llengua Catalana: Tema 1.

Al tema 1 hem treballat l’adjectiu, el plural i singular així com les famílies de paraules. A continuació us anem deixant algunes de les activitats que hem utilitzat al llarg del tema:

.

L’ADJECTIU

  • Aquí teniu un paquet d’activitats del jclic per treballar el nom, l’adjectiu i el verb, identificació, concordances, temps verbal, lèxic sinònims i antònims… a més de treballar el lèxic i l’ortografia. El material està dedicat per cicle inicial però ens anirà bé per repassar molts continguts.

  • Ara us presentem un quadern virtual del xtec per continuar treballant els adjectius amb totes les seves possibilitats: concordança entre masculí i femení, entre masculins i femenins, etc…

Als següents enllaços treballareu diferents activitats amb materials multimèdia creats pel Hot Potatoes:

.

——————————–

.

ORTOGRAFIA

Per treballar l’ortografia a principi de curs, us deixem aquest material de l’edu365. Es titula Ortografia Bàsica per a Cicle Inicial i ens anirà bé per recordar moltes normes d’ortografia. Ànims!

.

————————————

.

FAMÍLIES DE PARAULES

  • La següent activitat de l’editorial Teide la hem utilitzat per treballar les families de paraules.

.

  • El següent paquet d’activitats del jclic ha estat el-laborat pel Benito García i és de l’Escola Pablo de Olavide de Cadis. Es titula El Repasón i trobarem activitats de famílies de paraules, sinònims i antònims així com treballarem l’ortografia.

Anuncis