Galàxies i Constel-lacions

A l’aula de català ens ha sortit el tema de les Galàxies i les Constel.lacions i després de portar i llegir la informació dels alumnes sobre aquest tema a la classe us deixo aquí una sèrie d’enllaços interessants per aprofundir amb el tema.

En primer lloc us deixo dues pàgines web del xtec: Univers bàsic i L’univers a l’escola. Aquí podem trobar diversa informació sobre les galàxies.

Univers Bàsic. XTEC.

L’univers a l’escola. XTEC

A continuació tenim un material multimèdia de l’edu365 titulat Què hi ha a l’Univers? el-lebarat pel grup compost per la Cristina Rafecas, Joan Garín i Montserrat Sànchez. Aquí ens explica les galàxies, el sistema solar, la terra i la lluna (que ja vam estudiar al tema 1 de medi). A més, ens ofereix una avaluació i dues pràctiques.

Què hi ha a l’Univers? Font: edu365.

.

Per finalitzat us deixo dos vídeos molt interessants.

El primer vídeo és un capítol de la sèrie titulada l’univers del canal Història. Aquest capítol, com no, es titula Les Galàxies.

El segon vídeo és una mica més llarg però molt interessant també! Es titula Les constel-lacions i ens explica com les constel-lacions es remonten a mils d’anys enrere, observades ja per les antigues civilitzacions coma els grecs i els romans…

.

I ara sí, per finalitzar ja 😉 , us deixo una presentació sobre les constel-lacions molt bona que he trobat al Slideshare dels alumnes de Cicle Superior de l’Escola Sant Pau del curs 2009/2010. Aquest treball es titula “La mitologia i el cel“.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under L'aula de llengua catalana, L'aula de medi

Deixa un comentari !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s