El-laboració del vídeo de Jorge y Natalia.

Us hem de contar que el passat mes de març ens van enviar un altra col-laboració per al projecte col-laboratiu de “Construyendo historias”, però a diferència de les altres col-laboracions, en aquesta col-laboració havíem d’escriure el final de la història i després gravar tota la història de Jorge y Natalia en vídeo, com una mena de curt o pel-lícula.

Així que la setmana passada ens vam dedicar a gravar la nostra mini-película de Jorge y Natalia, els protagonistes de les 1.001 històries, de la qual hem fet dues versions per canviar els actors i les actrius de la classe.

Hem de dir que excepte el muntatge del vídeo, tota la resta es pura creació dels alumnes de la classe: els diàlegs, les escenes, les veus en off… I tenint en compte les nostres possibilitats de temps i lloc (sols 2 dies i amb l’espai de la nostra escola) el resultat no està gens malament!

Per tant des d’aquí vull felicitar a tots els alumnes de la nostra classe per aquest gran treball que han realitzat i animar-los a continuar explotant la seva creativitat i participar en projectes com aquest!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Projectes col-laboratius

Deixa un comentari !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s