T.5. Treballem els nombres romans!

Després de tindre temps durant uns dies per estudiar l’entrada del bloc del passat dijous sobre la teoria dels nombres romans i els vídeos tutorials de les seves regles, us deixo aquí una sèrie d’activitats per tal de treballar-los millor.

  • La numeración romana. Activitat del nostre portal habitual “genmagic” i dels seus editors Roger Rey i Fernando Romero. Aquí treballaràs diferents activitats sobre els nombres romans. Ànims!

  • Des del govern de Canàries trobem aquesta activitat que compta amb 5 paquets d’exercicis sobre els nombres romans. A més a més, podem consultar les taules de valors dels nombres romans així com les diferents regles de numeració.

  • Aquí us deixo un Quadern Virtual del xtec sobre els nombres romans amb 6 activitats i una sèrie d’enllaços d’ajuda respecte als nombres romans.

A més a més, aquí teniu dos paquets d’activitats JClic per que descarregueu a casa vostra i també treballar els nombres romans:

  • Numeració romana, el.laborat per el Luís Pérez Gutíerrez des de l’Escola Can Massallera de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Hi han 5 paquests per treballar numeració romana; s’expliquen des dels conceptes bàsics per a entendre el seu funcionament fins a activitats classificades per nivells.Luís Pérez Gutiérrez.

  • Els números romans. El.laborat pel Ferran Estruch des del CEIP Verge del Remei de Castelló de Rugat (La Vall d’Albaida). Altre paquet d’activitats sobre l’ús dels números romans: regles per a construir els nombres, equivalències entre el sistema decimal i el romà, expresions en les que fem servir els nombres romans…

Vinga doncs, em penso que ara sí teniu una mica de treball!!! 😉

Anuncis

1 comentari

Filed under L'aula de matemàtiques

One response to “T.5. Treballem els nombres romans!

  1. Iratxe

    M”han agradat molt els jocs

Deixa un comentari !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s